Sommersamling 2018 (23. juni – 1. juli)

Det blir orientalske toner når NUSO møtes til sommersamling i 2018. Samlingen vil finne sted på Grenland folkehøgskole i Porsgrunn, og avsluttes med to konserter:

Arendal kulturhus – 30.06.2018 (billetter i salg her)
Ibsenhuset, Skien – 01.07.2018 (billetter i salg her)

Dirigent

Torodd Wigum

Repertoar

Nikolaj Rimskij-Korsakov – Scheherazade 
Scheherazade, skrevet i 1888, er et storslagent symfonisk dikt basert på eventyrsamlingen Tusen og én natt. I verket møter vi blant annet karakterene Sinbad og prins Kalendar, og vi inviteres med på fest i Kabul. Scheherazade regnes som et av Rimskij-Korsakovs mest kjente verker.

Richard Strauss – Oboe Concerto, solist Marion Walker
Strauss’ obokonsert er skrevet i 1945, og har blitt stående som en av de største og vakreste obokonsertene gjennom musikkhistorien.

Til konsertene i Arendal og Skien har vi vært så heldige å få med oss Marion Walker som solist. Marion er ansatt i Kristiansand Symfoniorkester, og jobber i tillegg mye med å rekruttere flere unge oboister, blant annet gjennom gruppen Obotigrene.

Høstsamling 2018 (4. – 7. oktober)

NUSO tar turen til Bodø for å spille filmmusikk i flotte Stormen Konserthus. Repertoaret er ikke helt satt ennå, men det blir storslåtte verker fra velkjente filmer. Oppmøte kvelden 3. oktober.

Påskesamling 2019 (12. – 17. april)

Vi har den store gleden av å annonsere at NUSO på denne samlingen skal samarbeide med Norges Ungdomskor! I tillegg skal NUSO også spille Ludvig Irgens-Jensens «Passacaglia».

Sommersamling 2019 (27. juli – 4. august)

Som seg hør og bør avslutter vi NUSOs toårsperiode med en grand finale. Vi tar med oss «Passacaglia» og flere spennende verker til Trondheim, før samlingen rundes av med en utenlandstur! Vi vil ennå ikke avsløre destinasjonen, men vi kan love at det blir spektakulært!